21 gedachten over “Mongolië

 1. HEREN, ik hoor net van Let dat jullie de grens van Mongolie gepasseerd zijn.
  GEFELICITEERD, wat een prestatie. Daar zijn we stil van. En ik denk dat al die mensen die dachten dat jullie Polen niet zouden halen er ook stil van zijn.

  Wij zijn inmiddels begonnen met de voorbereidingen voor 14 juli, dan is de Brouwse dag in Brouwershaven, een groot spectakel.
  We gaan koffie, thee, gebak, wijn en hartige taart verkopen, opa en oma komen ook helpen. Ook gaan we een verloting organiseren voor de weeskinderen van de Stichting Asian foundation.
  Let belde net oma en opa, die vinden het ook hardstikke fijn dat jullie over de grens zijn.
  Een dikke knuffel voor jullie allebei van ons allemaal.
  We houden van jullie.

 2. Hoi joep en pim ik vind het fijn om te horen dat jullie goed aan gekomen zijn in mongolie en ik hoop dat de straat kinderen in mongolie blij zijn met het geld:-) en ik vond dat jullie het goed gedaan hebben.

  Groetjes Bram

 3. Mannen, vandaag gehoord dat jullie de Mongoolse grens gepasseerd zijn.
  Wat een prestatie. Let heeft de hele familie gebeld en iedereen is erg enthousiast.
  Vandaag zijn we ook begonnen met de voorbereidingen voor de Brouwse dag op zaterdag 14 juli. We gaan dan koffie, thee, huisgemaakte appeltaart en citroentaart etc. verkopen voor de Mongoolse weesjes van de Asian Foundation.
  Dat gaat een mooie dag worden. En jullie weten het, als jullie het halen (en daar ben ik nu wel een beetje bang voor) dan doneren wij 10 cent per gereden kilometer voor de Asian Foundation.
  We zijn erg benieuwd naar jullie bevindingen in Mongolie.
  Opa en oma hadden de tranen in de ogen toen ze het hoorden.
  Zet hem op.
  Henk

 4. Joep alsnog van harte.
  even tussendoor ,
  weten jullie het toppunt van falen??

  een padvinder, die met een kikker thuiskomt.
  tot horens,
  dook

 5. Gefeliciteerd!!! Jippie!!! We zijn blij & trots en hopen jullie weer snel te zien! Het heeft nu wel lang genoeg geduurd 😉

 6. Mannen!! Ongeloofelijk dat jullie nu al in Mongolië zijn, een diepe diepe buiging is op zijn plaats! Sterkte met de laatste kilometers! Heel veel respect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *